QUÈ FEM

head EDIMVALLES-que fem

 

 

 

Tenim dos àrees de treball diferenciades.  l’Àrea d’edificació industrial (indústries químiques, d’alimentació, tecnològiques…) i l’àrea d’edificació pública (pavellons, escoles, hospitals, biblioteques…).  Dintre d’aquestes dues àrees podem oferir els següents serveis:

 

* Cobertes i façanes metàl•liques: Activitat principal que engloba tota classe de materials i sistemes de cobrició metàl•lics que hi han al mercat. Cobertes i façanes de xapa, cobertes i façanes de panell sandvitx, lluernaris, claraboies, exutoris, sistemes de ventilació, façanes arquitectòniques, façanes ventilades…

* Sectorització industrial: Sectorització i divisions d’espais amb panells de llana de roca, amb resistència al foc fins a 120 min.

* Càmeres frigorífiques: Formació de càmeres frigorífiques amb panell sandvitx i servei de manteniment de càmeres a l’industria d’alimentació.

* Manteniment industrial: Serveis de manteniment de cobertes, manteniment preventiu de neteja de canals, reparació de goteres.

* Rehabilitació: Substitució de cobertes de fibrociment per cobertes sandvitx, reimpermeabilització de cobertes, substitució de lluernaris i claraboies…

Comments are closed