AUDITORI ST CARLES RAPITA

Coberta i façana panell sandvitx: Revestiment fets a partir de panell sandvitx arquitectònic, sobre subestructura metàl·lica de suport, donant una gran qualitat d’acabat a la façana principal amb panell corbat i sensació d’ones en les façanes laterals.

OFICINES - ST. FELIU DE LLOBREGAT

Façana panell sandvitx: Revestiment exterior a partir de panell sandvitx en posició horitzontal/vertical, sobre subestructura metàl·lica de suport. Franges de finestres integrades a la façana, amb panell composite entre elles.

RECANVIS MARINS - VILADECANS

Coberta i façana panell sandvitx: Revestiment del magatzem intel·ligent a partir de panell sandvitx en posició vertical, sobre subestructura metàl·lica de corretges perimetrals. Combinació de colors, per donar una acabat exclusiu a la façana.

PAVELLÓ CONGOST – GRANOLLERS

Façana Sandvitx In Situ: Revestiments fets a partir de dos xapes metàl•liques d’ acer galvanitzat o prelacat amb separador metàl•lic tipus omega entremig i aïllament de fibra de vidre o llana de roca.

GRADES CAMP DE FUTBOL – ARENYS

Coberta de xapa simple: Coberta metàl•lica simple formada per una xapa nervada d’ acer galvanitzat o prelacat, amb diferents acabats i gruixos de les xapes.